Gitárra az összes dúr skála?

Ne bosszants kérlek.
Az ilyen ostobaságok csak arra utalnak, hogy valamilyen másik rovat lelkes látogatója vagy és az ott lepontozott válaszid akarod kompenzálni 3 ponttal egy kérdés feltevésével.
Azt sejtem, hogy Te el sem olvasod ezeket.
Talán más viszont igen és visszariad az ilyesfajta ostobaságoktól, amik a gyk-t degradálják.
Erőltesd meg a fantáziádat.
Kérlek...

Ne viccelj, A-dúr, A#-dúr, H-dúr, C-dúr, C#-dúr, D-dúr, D#-dúr, E-dúr, F-dúr, F#-dúr, G-dúr, G#-dúr
és ugyanez mollokban is, de nem hiszem, hogy te az egyházi dúrokra és mollokra gondoltál, ha ilyet kérdezel:
Bartók skála, a bebop dúr skála, a domináns bebop skála pl dúr skála, de hallottam "acoustic scale-ről" azaz "akusztikus" skáláról is, ami egy alaphangból, egy nagyszekundból, egy nagytercből, egy bővített kvártból, egy kvintből, egy nagyszextből és egy kisszeptimből áll. És ugyanígy van rengeteg mollskála is (összhangzatos moll, melodikus moll, ide tenném én a blues skálát is stb). Hogy neked ilyen egzotikus skálák mi a f*sznak kellhetnek, hacsak nem jazz zenész szeretnél lenni. A jazz zenészek furcsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!