Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Kinek mit jelent caramel...

Kinek mit jelent caramel legujabb dala a jelenés?

Figyelt kérdés
mi a mondanivalója a dalnak
2012. nov. 25. 00:01
 1/2 anonim válasza:

Egy kilátástalan, pusztító kapcsolat vége, szakítás.

Zseniálisan használja fel a 12.21. parát.

2012. nov. 26. 14:35
 2/2 anonim válasza:
Szólhat arról, mikor egy kapcsolat hullámvölgybe érkezik. Felidézi a tapasztalatokat: "féltve ölelés", "ott voltunk, te meg én" talán visszaemlékezik mennyi mindenen ment keresztül a társával, de nem biztos, hogy ez egy kapcsolatról szól. Szólhat a világról is, és lehet a E/2 megszólítás a hallgató megszólítása, hogy mennyi mindent él(t) át egy ember... Van benne egy olyan rész, mikor azt mondja hogyan éljen az ember, és, hogy egy élet alatt nem is tapasztalunk eleget, ahhoz, hogy mindent értsünk. Tehát a dalnak lehet életfilozófiai üzenete is. Pont ma gondolkodtam ezen a dalon. Meglehet, hogy csak én értem félre és magyarázom bele, és igazándiból ez csak egy zene, ami jól hangzik és kész. Nem tudom. Döntsd el te. :)
2013. júl. 20. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!