Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tudnék belejönni a...

Hogy tudnék belejönni a színészkedésbe?

Figyelt kérdés
Tippekre gondolok, hogy hogy tudnám pl nem annyira eröltettetten eljátszani a szerepem. meg milyen tippek vannnak amiket egy kezdőnem mondanátok? tapasztalatok, megérzések?? köszii
2012. nov. 15. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Színészkedni fogsz? Szerintem neten, ha beírod google-ba, biztos találsz tippeket! Egyébként ha színészkedsz, akkor majd belejössz, és ráérzel a dolgokra magadtól, ha jó vagy.
2012. nov. 15. 18:29
 2/5 A kérdező kommentje:
=) Köszönöm, sajnos a googleba nem találtem semmit róla :(
2012. nov. 15. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs mit! Előző válaszoló vagyok, találtam ilyet: [link]

Nem tudom hogy jó-e, de azért nézd meg! Hány éves vagy?:) Színészkedni fogsz, vagy csak érdekel?:)

2012. nov. 19. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja egyenlőre egy gyanú árnyék-os beválagotóra szeretnék bejutni. De ha komolyabban menne, szerepelnék majd komolyabb filmekben/ estetleg színházakban. Amugy csak 14 vagyok :D
2012. nov. 20. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, értem! Oda elmehetsz amatőrként is!:D Próbáld meg!:) Én is 14 vagyok!:) Írj privit, hogy sikerült-e bekerülnöd! Az rtl.hu-n lehet jelentkezni, próbáld meg!:D Sok sikert!;)
2012. nov. 23. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!