Kedves Echelonok! A Vyrt-el kapcsolatban tudtok picit segiteni? ("jellképek" jelentése) : )
Palm tree,Echelon monkey(rippley),Boink mit jelentenek?
nem,nem anagolul nem tudom a jelentésüket,csak miért rágódik mindenki a facebookon ezeken? Nem vettem még Vyrt jegyet,és zavar hogy nem tudom miről van szó :(
Aki vett már Vyrt jegyet az írjon privát üzenetet! Ha tudna egy picit valamiben segiteni azt nagyon megköszönném! :)
Palm tree: Pálmafa. Az áprilisi MarsLab közvetítés nyitóképén lehetett látni. Egy pálmafára közelítettek rá, amelyik Jaredék háza közelében él. A közvetítés nem volt zökkenőmentes, technikai problémákkal küzdöttek, aminek köszönhetően többször megszakították az adást, és eközben mutatták (kb másfél óráig) a pálmafát. Ez egyfajta jelképévé vált a közvetítéseknek.
Ripley: Szintén az áprilisi VyRT-ön tűnt fel. Egy kismajom, akit Shannon pátyolgatott. Ripley körbejárta az együttes tagjait, a vállukra ült, Jared sapkáját ellopta, Tomo kapucnijába elbújt... nagyon cuki volt :) Ezért nevezték el a rajongók Echemonkeynak (Echelon+monkey)
Boink: Hátöööö... ez kicsit nehéz. Jared szóhasználata (már-már kötőszava). sok jelentése van. A szex egyik "szinonímája", lehet hangutánzó szó, illetve jelenthet hibát, bukást vagy kínos dolgot is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!