Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Valaki nemtud az Eredethez...

Adrihippi kérdése:

Valaki nemtud az Eredethez vagy a Forráskódhoz vagy az Öngyilkosok szobájához vagy a Harcosok klubjához hasonló filmet vagy olyan amiben ezek a színészek játszanak:Jared Leto, Jake Gyllenhaal, Jakub Gierszal?

Figyelt kérdés
nagyon megköszönném ha írnátok vagy olyan film is jó amin sírva lehet röhögni vagy drogosfilm vagy romantikus igazságszerint tök mind1 csak jó film legyen és neunnyam szétrajta az agyam :DDD kösszi a kommenteket mindenkitől :D

2012. okt. 9. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Én mondjuk a fent említett filmeket gyűlölöm az átlátszó sztorijuk, szenzációhajhász beállítottságuk miatt, de az első két általad említett színészt kedvelem.

Jó filmjeik:

Gyllenhaal:

Donnie Darko (abszolút kedvenc)

Zodiac (valódi történet alapján)

a Brokeback Mountaint is kedveltem főleg a színészi alakítások miatt.

Jared Leto:

Mr. Nobody (személyesen nem a kedvencem, de a szimbolizmusa és a történet zavarossága tetszett)

legnépszerűbb filmje, a Requiem for a Dream

Szerepel az American Psycho-ban is, bár nem főszerepben

A 3. színészt nem ismerem, és az Öngyilkosok szobáját sem láttam.

Nyilván vannak más filmjeik is, én ezeket láttam, szerintem ezekben nem lehet csalódni.

2012. okt. 10. 11:01
 2/2 A kérdező kommentje:
juj nagyon köszi xdd am csak 1 problem van hogy amiket írtál azokat láttam mint a mr.nobody zodiac meg a barátságon túl xd de ha tudsz még akkor azt mondhatod :D de nem muszály pont ezektől a színészektől mindenféle filmet írhatsz ami jó :D
2012. okt. 10. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!