Somogyi Sarolta kérdése:
Befuthat e egy író a neten?
Figyelt kérdés
Úgy ahogy az egyes oldalakon befutnak énekesek, stb, vajon befuthatna-e egy író, egy saját internetes oldalra feltöltött könyvekkel, e-könyvekkel? S ha igen, hogyan hírdethetné önmagát?2012. okt. 4. 11:24
1/6 anonim válasza:
szerintem simán, és főleg a facebook segítségével, viccen kívül..!
2/6 anonim válasza:
Á, a világ rohan, senki sem ér rá olvasni egy amatőr író regényét. Meglátod, még a haverjaid sem fogják követni.
Írni írj, de nevet a pályázatokkal és írói oldalakkal lehet szerezni.
3/6 anonim válasza:
Szerintem lehet. Mondjuk én (ha kezdő író lennék) novellákkal kezdenék, melyet blogba foglalnék, persze eleinte reklámozni kell közösségi oldalakon. Aztán jönnek a visszajelzések. Ha már sok van és még van más is a "tolladban", akkor ha van igény rá, akkor a már megmutatott történeteket és még a nem ismerteket összelehet fogni egy könyvben.
4/6 anonim válasza:
Először másold ki ide pár műved részletét,itt mondunk róla véleményt. De lépj be Facebook-on ilyen írós-költős csoportokba,és oda is rakj ki pár részletet. Ha az embereknek tetszik,akkor kérdezz rá,hogy megvennék-e,stb. Aztán küld el az egyik könyved teljes verzióját az Alexandrának,és majd ő megmondják,hogy érdemes-e kezdeni vele valamit. De ha nem adják ki,akkor keress másik kiadót,stb.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát nem mondhatnám, hogy nem próbáltam, nem egy író olvasó oldalra regisztráltam be. Sajnos ott több az író, mint az olvasó. És a tetszik gomb is általában úgy működik, hogy remélem vissza jelölöd. Az Alexandráról annyit, hogy nem én vagyok az egyetlen akinek nem írtak vissza. De ezt bennfentestől is tudom, hogy nem az a fő profiljuk, hogy támogassák a feltörekvő honi írókat. Ők a külföldi sikerkönyvek megjelentetésére szakosodtak, amely biztosan fogyni fog. Most honlapban gondolkozom, de már egyszer próbáltam, és sajna nem igen jön be az sem. Ezen felül lenne jó valami ötlet. Azért köszönöm.
2012. okt. 6. 20:02
6/6 anonim válasza:
Szia!
(Utolsó vagyok.)
Milyen műfajú könyről lenne szó?
Netán kimásolnád a könyved egy részletét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!