Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan lehetnék művész?

Hogyan lehetnék művész?

Figyelt kérdés
Már vettem magamnak kockás sálat, barettsapkát, van egy posztókabátom, és a szakállamat is borostásra szoktam hagyni. A hajam általában elhanyagolt, és van egy régi, kopott csokornyakkendőm is, tehát teljesen művészeti ruháim vannak. Valami miatt, mikor reggel beülök egy kávéházba, ahol más művészemberek is ülnek, úgy veszem észre, hogy mégsem fogadnak be a társaságukba. Szeretnék pedig művészi körökben mozogni. Ti mit csinálnátok? Mi hiányzik még?

2012. szept. 21. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az értelem és az ész.. meg az, hogy legyen egy kicsivel több dolgod, mert így ráérsz másokat cinikus kérdésbe bújtatva piszkálni.
2012. szept. 21. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan is mondjam? Talán egy közmondás megteszi: "Nem a ruha teszi az embert." De ugye ez most csak vicc volt ez a kérdés? Azért, mert volt benned egy sztereotipizált kép arról, hogyan néznek ki a művészek, és te beöltöztél művésznek, még NEM leszel művész!
2012. szept. 21. 20:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem veszitek komolyan a kérdésemet, kiskorom óta művész akarok lenni, és semmi tervem nincs most a jövőre, hogy hogyan folytassam. Esetleg melyik művészeti ágat válasszam. Jól rajzolok, szoktam szép verseket írni, és a hangom is tetszett az énektanáromnak, tehát lenne mire alapoznom, de a művésztársaság így is elutasít...
2012. szept. 21. 21:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kac-kac.
2012. szept. 22. 07:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Alkoss és várj az elismerésre. Mutasd meg magad,hogy felfigyeljenek rád.
2012. szept. 22. 12:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Már vettem magamnak kockás sálat, barettsapkát, van egy posztókabátom, és a szakállamat is borostásra szoktam hagyni." Ettől csak belvárosi liberálisnak fogsz kinézni.

"A hajam általában elhanyagolt, és van egy régi, kopott csokornyakkendőm is, tehát teljesen művészeti ruháim vannak." Nem a ruha teszi a művészt.

"Valami miatt, mikor reggel beülök egy kávéházba, ahol más művészemberek is ülnek, úgy veszem észre, hogy mégsem fogadnak be a társaságukba." Hát, nem is tudom. Talán azért, mert nevetséges a pózolásod.

"Mi hiányzik még?" Csupán a lényeg: a művészeted.

2012. szept. 22. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
23%
vannak különféle sulik, ahol még az idén indítanak pl alkalmazott grafikus, vagy fotográfus szakot. Neked kell eldöntened, hogy mihez van kedved.... Én azonban inkább valami értelmeseebb pályát választanék, amiből meg is lehet élni, pl. mérnökit, stb....
2012. szept. 28. 07:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
"Én azonban inkább valami értelmeseebb pályát választanék, amiből meg is lehet élni, pl. mérnökit, stb...." Ezt nem kellett volna. A művészet értelmes dolog, és sokan meg tudnak belőle élni.
2012. szept. 28. 08:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek viszont tényleg érdemes lenne más pálya után nézni.
2012. szept. 28. 08:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy nagyon jó vicc volt! :D
2012. okt. 2. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!