Mondana nekem vershez ötleteket v. alaki?
Figyelt kérdés
Gólya szívatáson verset kell írnom egy 12.es lánynak de akár hogy is gondolkozok nem tudok semmit se kitalálni egy normálisat se.ha valakinek van ötlete mit írhatnék vagy megírná nekem azt megköszönném.a neve Fanni szeme és haja barna nemtudom hogy ez számít is valamit...2012. szept. 8. 17:48
1/1 anonim válasza:
Vers íráshoz:
Egyszerűen légy egy kicsit csendben, aztán gondolkodj el a helyzeten, jönni fognak asz őszinte gondolatok... ilyen alkalomhoz meg szerintem bőven elég, ha úgy írsz rímeket ahogy tudsz, nem kell semmilyen esztétikával foglalkozni.
Szívatáshoz meg nem írok semmilyen ötletet, mert nincs... nem alázatos cselekedet, úgyhogy a szándékkal van a gond, nem pedig a technikai készség hiányával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!