Mennyit er ez a zongora?
Figyelt kérdés
Tanacsot szeretnek kerni. Van egy regi, franz zalud markaju zongoram. Hangolasra szorul, hurjai mar magatol pattannak el.
Sajnos nem ertek hozza. Nem tudom hogy mennyit erhet.szakertoi valaszoknak nagyon orulnek.
2012. aug. 14. 21:47
1/4 Alaque válasza:
Hát felújítatlanul nem sokat. Ha nagyon nem akarsz rá költeni, tűzifának még jó lehet. Vagy dísznek. Versenyzongora vagy pianínó?
2/4 A kérdező kommentje:
Pianino...nem tudom az is lehet h raszanom magam es felujitom...csak nem vagyok tisztaban a zongoramarkakkal..ha egyaltalan markasnak nevezheto ami nekem van.
2012. aug. 17. 14:48
3/4 Alaque válasza:
Gondolom, tüzetesen utánanéztél Google-on, Wikipédián, felhívtál hangszerkészítőket, zongorahangolókat, hogy megérdeklődjed, mennyire nívós ez a márka, érdemes-e felújíttatni, vagy sem, de sajnos semmit sem sikerült kiderítened, ezért kérdezed itt végső elkeseredésedben. Noshát és nem értek a zongorákhoz, de egy pianínó töredékét éri egy versenyzongorának. Zongorahangolót hívni meg, úgy hallottam, nem épp a legzsebpénzkímélőbb megoldás. Legegyszerűbb, ha megtanulsz zongorát hangolni magad! :D
4/4 anonim válasza:
Sajnos így keveset, de egy pianínót még mindig jobban el tudsz adni, mint egy nagy zongorát.
Szerintem ha kihívsz valakit, aki megjavítja, majd úgy adod el, nyereséged is lehet belőle.
Egy jó állapotú, használt pianínó 100-150 ezer forint környékén kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!