Mit kell ez alatt érteni pontosabban?
Figyelt kérdés
"Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel." - Robert Capa2012. aug. 2. 10:18
1/3 anonim válasza:
Amit messziről látsz azt nem éled át. Minél közelebb vagy egy eseményhez, minél jobban "benne vagy" a cselekményben annál jobban átéled. Talán jobban meglátod/megérzed mit is érdemes lencsevégre kapni.
Gondolom valami ilyesmire gondolt.
2/3 Narsil válasza:
Robert Capa egy híres fotós, többek között harctéren is fotózott, tehát itt szerintem szó szerint kell érteni amit mond, akkor csinálhatsz jó képeket, ha elég közel mész a "tűzhöz".
Egyébként így is halt meg, fotózás közben felment egy dombra látképeket készíteni, hiába utasította annak az egységnek a parancsnoka akiket kísért, hogy ne tegye, ő még is felment és aknára lépett.
3/3 anonim válasza:
Érdemes elolvasni amúgy az Elmosódva c. életrajzi könyvét, minden oldalon leírja kb. hogy mit iszik, de beleragad a kezedbe a könyv. Anno unalmas Fotótörténet órákon olvasgattam és nem bírtam letenni. Nagyon jó kis könyv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!