A legeslegjobb szerelmes film?
Figyelt kérdés
De légyszi ne valami gagyit. Lehet drámai, életrajzi, bármilyen, csak legyen benne forró szerelem. :)2012. júl. 18. 22:47
1/9 anonim válasza:
Hát nekem a Titanic, de lehet, hogy némileg elcsépelt ez a válasz... mondjuk az is igaz, hogy én nem emiatt szeretem azt a filmet, de a románc is jó benne.
2/9 Ciramon válasza:
A Moulin Rouge, nekem ez a legjobb szerelmes film. Egy lánynak tökéletes, kosztümös, énekelnek, édesek, és a történet könnyfakasztó.
3/9 anonim válasza:
If only. Szerintem a legszebb romantikus dráma. Óriási szerelemről, és egy utolsó napról szól. Érdemes megnézni.
4/9 anonim válasza:
Nekem a Szerelmünk lapjai és a Kedves John a favorit
5/9 <3* szerelmes vok*<3 válasza:
3 méterrel a felhők felett nekem az a nagy favorit *___*
6/9 brigi041092 válasza:
Szerelmünk lapjai, Séta a múltba, Fogadom, Casablanca
8/9 anonim válasza:
Az említettek közül csaknem mindet láttam, számomra a két legszebb:
1. Édes november
2. P.S. I love you :))
Bármelyiket is választod, tetszeni fog, kellemes filmnézést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!