Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Fursuit fejhez ötletek?

Fursuit fejhez ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagy bajban vagyok. Nem tudom hogy készítsem el a fursuitom fejét. Nekem a szivacsos megoldás túl macerás, nehéznek tűnik. Gondoltam arra hogy egy plüss farkas fejét levágom és azt festem le, aztán rájöttem hogy ez nagyon rosszul nézne ki. Aztán eszembe jutott hogy vékony vas szálakból készítek alapot és arra húzom rá az anyagot. Ha itt valaki már próbálkozott ezzel, akkor lécci elmondja hogy milyen lett az eredmény, mennyire strapabíró és hogy mennyire nehéz ezt az egészet megcsinálni. Emellett szeretném megkérdezni hogy Pesten belül hol tudok hozzá anyagot szerezni, kb. 1 cm hosszúságú szőrre gondoltam. Ha valakinek valami teljesen más ötlete van, kérlek azt is írja le, köszönöm!

2012. júl. 16. 22:01
 1/1 Ryuuzaki válasza:
Én vasdrótból készítettem alapot annak idején, pár conig kitartott rendesen, utána kicsit helyre kell néha hajlítgatni, de azért viszonylag normálisan működik. Harapófogóval ha hajlítgatod, könnyű, de macerás kicsit (sűrűn kell behálózni, hogy ne nézzen ki hülyén)vagy nagy mennyiségű csirkehálóból is lehet, esetleg a kettőből kombinálva. Használtruha kereskedésből (kilóra mérős, pl. Háda a Sugárban) viszonylag könnyű mindenféle bundákat szerválni.
2013. júl. 3. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!