1/12 anonim válasza:
Nem rossz, csak tudnám mi ez. :D
2/12 anonim válasza:
Nem tudom mi ez éppen ezért nem is tetszik.
4/12 anonim válasza:
Nekem nem kifejezetten tetszik. Digitális művészethez is kell kézügyesség és stílusérzék.
Ez egy kicsit érdekesebb:
5/12 anonim válasza:
Mire gondoltál, miközben készítetted? (Szeretném érteni a művet.)
6/12 anonim válasza:
Nem rossz, bár nekem sosem tetszettek az ilyen képek.
7/12 anonim válasza:
Amit az egyik válaszoló belinkelt, azt is te csináltad? Az sokkal jobban tetszik. A te általad belinkelt képnek igazából a színei nem tetszenek, az a zöldeskék, amit használsz, elég nyomasztó hatással van rám (nem tudom miért, lehet csak azért mert fáj a fogam és fogorvoshoz kéne mennem). Más színben szerintem bejönne az is.
8/12 anonim válasza:
Awww nekem nagyon tetszik, szeretem ezeket optikai csalodasos geometrikus kepeket:) a szinek is jok, nagy munka lehetett vele!
9/12 anonim válasza:
Nem rossz. Mivel csináltad ezt?
10/12 A kérdező kommentje:
# 5/9
Válásra gondoltam, az alkoholista apámtól. Arra, hogy fel fog virágozni az életem nélküle.
# 7/9
Az nem az én munkám :)
# 8/9
Köszönöm szépen! Igazából 3-4 órai munka, de minden perce élmény volt :)
# 9/9
Photoshop CS5-tel dolgozom.
Örvendem hogy így megoszlanak a vélemények. Köszönöm, hogy időt fordítottatok!
2012. júl. 11. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!