Hogyan tudnám a műveimbe belefesteni azt, amit érzek?
Esetleg ez a könyv érdekes lehet számodra:
Amúgy nehéz ügy és értem miről beszélsz,de örülök neki,hogy érdekel ez a rész,mert szerintem ez a lényege a képeknek. Sajnos én is hajlamos vagyok elszaladni a realitás fele,de "szerencsére" annyira nem vagyok jó benne:)
Ha Tata közelében laksz,akkor tudok ajánlani tábort ,ahol ilyesmikről lesz szó.
Az első az.
Igazából arról van szó,hogy olyan gyakorlatokat csinálunk,amik segítenek abban,ha "jön az ihlet" akkor ki tudjuk fejezni,amit akarunk.A gyakorlatok lényege nem az,hogy "szép" képeket készítsünk,hanem az,hogy észrevegyük,mire jók a színek ,formák, kompozíciós elemek stb..
Egyébként szokott lenni Pesten is MMIKL Képzőművészeti Szabadegyetem címmel előadás és gyakorlat havi 1 alkalommal,de nyáron úgy tudom szünet van.Keress rá a neten,ha érdekel.
Szerintem olvass az impresszionizmus stilusrol, es tanulj a "nagyoktol" kezdettol.: Eduard Manet, Francisco Goya,Claude Monet,Pierre-Auguste Renoir.:) stb. es nezd meg a muveiket.:)
15/L:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!