Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mikor döntötted el, hogy...

Mikor döntötted el, hogy művészeti egyetemre szeretnél menni továbbtanulni?

Figyelt kérdés
Most hány évesek vagytok? Eddig jártatok rajziskolába? Milyen szinten van a rajztudásotok?Milyen szak érdekel?

2012. júl. 1. 19:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
en olyat is hallottam hogy a momera hatszel nelkul lehetetlen bejutni, gondolom ez 100%ig nem igaz, de azert megis mennyire?
2012. szept. 11. 10:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hallottam ilyesmiről konkrétan, ugyanakkor igazából az bármelyik iskoláról elmondható, hogy egy kis hátszéllel könnyebb bejutni. Viszont anélkül is nyilván lehet. Legyenek nagyon jók a munkáid és ha a személyes beszélgetés alkalmával is normális vagy, akkor bekerülsz.
2012. szept. 12. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindig is sokat rajzoltam, ezért művészeti gimibe mentem. Végzősként döntöttem el, hogy ezen a vonalon maradok. Alkalmazott művészeteket tanultam OKJ-n, közben felvételiztem a MOME-ra. Rajzoltam, programokat tanultam, elméleteztem. Felvettek, nulla hátszéllel. Most az MA szakot csinálom, immár végleges képzőművészeti irányválasztással. 25 vagyok és hosszú volt az út idáig. Sokat kell érte szenvedni.
2013. júl. 21. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!