Tényleg le kellene szoknom az animés, kedves kutyás képekről a másik stílusom, a sötét és félelmet keltőre? 19F
Van két meghatározó stílusom. Az egyik kedves, helyes, aranyos és boldog. Azt mondjak, erről kell leszoknom... Mert értéktelennek és szemétnek nevezik a másik stílusomhoz képest
Kedves képek
És a rémséges képek
Nektek mi a véleményetek? Tényleg át kellene állnom az ilyen sötét képek további alkotására?
16:44
Köszönöm szépen kritikaid, észrevételeid és tanácsaid, biztatásaid!
(Nem, nem vagyok "az" a valaki XD Megmondom őszintén, egyszer már kérdeztem galériám ügyében, de ennyi)
Valahogy nekem nem jutna eszembe a kutyás képeidre azt mondani, hogy animés. És nem is lenne velük semmi gond, ha árnyékolnád azokat, és a rózsát örökre elfelejtenéd. Lehet szürrealista kutya, de a rózsától giccses lesz.
A "sötét" képeid tényleg jobbak, de ami nekem nagyon tetszik, az a két fekete-fehér kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!