Mikor kéne átváltani elektromosra? Lent:
Figyelt kérdés
Már nagyon kiskorom óta szerettem volna zenélni, legfőképpen a rock, a punk, és a heavy metal jön be. anyámék ragaszkodtak hozzá hogy akusztikus gitárral kezdjek és már pár éve azt nyomatom. Hány éves kortol kéne átmenni elektromos gitárra?2012. jún. 19. 13:49
1/7 anonim válasza:
Nem a kor függvénye. Ha szívesen nyomnád elektromoson és azért megvannak már az alapok az akusztikuson, elvileg semmi akadálya.
Csak költégesebb, drágább egy jó gitár, kell hozzá erősítő, kábel, esetleg effektpedál.
2/7 A kérdező kommentje:
Kössz a választ csak kicsit bizonytalan voltam...
2012. jún. 19. 20:10
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Én elektromoson kezdtem, a mai napig nincs akusztikus gitárom, mégis jól haladok...
5/7 anonim válasza:
Anyádék csak annyit látnak az egészből, hogy gitár-gitár és rettegnek attól, hogy rosszéletű punk leszel, ezért egy teljesen más irányba akarnak elvinni, illetve a jónak és biztonságosnak ítélt 'szinten' megtartani, nyomorgatni. Ne hagyd magad. Nem feltétlenül rossz az, aki ezt az irányt kedveli. Nekem is volt hosszú hajam, haverom anyja szerint én drogos voltam emiatt akkor. Nem érdekelt. Nem kell ezekkel az ostoba sztereotípiákkal törődni. Tanulj, fejlődj, járd a saját utad, teljesítsd ki önmagad és élvezd amit csinálsz. Korfüggetlenül.
6/7 anonim válasza:
ja, és nem sok előnyöd lesz amiatt, hogy játszottál klasszikus gitáron:) anyukádékról nem akarok semmi rosszat mondani, de ez egy hülyeség, hogy előbb akusztikuson kell tanulnod, és utána jöhet az elektromos. aki nem ért hozzá, ne szóljon bele:)
7/7 A kérdező kommentje:
Ha előbb hallok ilyen lelkesítő izét akk nem vágatom le a hajam. :D
2012. aug. 8. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!