HAJ rajzolása. Segítesz ezt lerajzolni? Nézz be
B-s ceruzákkal dolgozok, eljutottam a hajig, de nem birok vele. Nemtudom befejezni a rajzomat.
köszi
csak a satírozásból sose lesz haj :S vagyis nem tudom ki venni belőle hogy az haj e vagy sem ...
fogalmam sincs , nem látom egyszerüen a sötétebb részeket , a modell arcával semmi gondom nem volt, de a haja kiakaszt, nem tudom megcsinálni
Minden válaszoló válaszát gyúrd össze, és az a helyes: tónusokat viszel fel, tömegként kezeled a hajat, nem szálanként (nem szálakat rajzolsz, hanem hajat-a neve is mutatja, hogy hiába áll sok apró részből, azt egy dologként kezeljük), és ezt sűrű vonalkázással, vagy satírozással (kinek mi áll a kezére, és milyen stílusban készült a kép többi része), a haj tónusának megfelelően csináld meg.
Hunyoríts, akkor látod, hol sötét, hol csillan rajta halványan a fény, hol van egy tincs magasabban vagy alacsonyabban, és emistt hol sötétebb, hol világosabb akár csak egy negyed árnyalattal is...
vonalkázással sikerült szálanként összehozni faszára a hajat. nekem tetszik.
lehetséges hogy így is szép? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!