Milyen ez a rajzom?

Figyelt kérdés

[link]

És még szavazhatnátok is. De nagyon érdekel, hogy szörnyű lett-e :/

2012. jún. 12. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy mestermű, de nekem speciel tetszik. Jók a korona ágain a fények/árnyékok, meg a szőrös palást anyaga is rendben van. Az arc kicsit Picasso-szerű lett, de nem rossz. Ha komolyan érdekel a rajzolás, akkor azért még rengeteget kell fejlődnöd, de kezdetnek jó. :)
2012. jún. 12. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Van tehetséged, de még rengeteget kell fejlődnöd. :)

Az merült fel bennem, hogy:

-Másoltad-e, vagy fejből rajzoltad? Rajzolj minél többször élő modellt, így lehet a legjobban fejlődni.

-Jársz-e rajz szakkörre? Járj!!

A perspektívában, az emberábrázolásban és az árnyékolásban még sokat kell fejlődnöd. Segíthet a Szunyoghy-féle anatómia album, modell utáni rajzolás, illetve rajztanár.

2012. jún. 12. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aranyos! :)
2012. jún. 12. 18:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm. Sajnos nem fejből rajzoltam, másoltam. :/

Nem járok rajz szakkörre, de tervezem, nagyon szeretnék!

Mostanában nagyon rákaptam az ember ábrázolásra, jobban tetszik, mint bármi más. Utána nézek mi is az amit ajánlottál, köszi. :)

2012. jún. 12. 19:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Itt egy másik is:

[link]

2012. jún. 12. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Az első képeden leginkább két dolog zavar .Az egyik az árnyékolás ,mert így kicsit "szakállasnak" hat,ezért nem ártana valahogy finomítani rajta. A másik rész az orr.

Az 2. képen a fej függőleges középvonalához képest az áll nagyon el van csúszva.

2012. jún. 13. 08:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az észrevételeket! :)

Az első képet másoltam, és ott is 'vonalkázva' volt az árnyékolás, az tollrajz volt és próbáltam minél hasonlóbban lerajzolni.

Igen, a 2. képet miután feltöltöttem ide, kijavítottam, mert az egyik szeme is kicsit el van csúszva és az álla is ferde. De kijavítottam. :)

2012. jún. 13. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Jól rajzolsz, de nekem egyik száj sem tetszik, túl nőiesek. A második képen jobb ujjakat rajzolsz, mint Michelangelo (az övéi nem tetszenek) de ahogy tartja, az megintcsak lányos - hogy ne b.uzist mondjak.

Summa: szerintem jók lettek.

21F

2012. jún. 14. 09:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Nagyon örülök, hogy tetszik és jó, hogy mondjátok miket javítsak ki. :)
2012. jún. 14. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!