Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » S. O. S. Tudnátok küldeni...

S. O. S. Tudnátok küldeni hasonló képeket?

Figyelt kérdés

[link]

picit ilyen elvont, természetfölötti tájképet szeretnék. Régen láttam ilyen rajzfilmeket, hogy különbözö állatoknak szárnya nött. Meg hasonló képeket is régen láttam, hogy a feje tetejére volt állva a Föld. A macska órás volt az elefánt kicsi. Hasonló stilusu képeket szeretnék kérni tőle. Nagyon fontos. Szeretnék inspirálódni, holnapra kellene rajzórára. Légyszives segitsetek.

#rajz #művészet #természetfeletti #tájkép #absztrakt #repulo hal #forditott vilag #feje tetejere allt vilag
2012. jún. 12. 13:12
 1/4 A kérdező kommentje:
Láttam egy olyan részt a Mézga család c rajzfilmben, mikor Aladár és kutyája elkerülnek egy olyan helyré, ahol minden forditott. Jó lenne ujra látni azt a részt. Aztán láttam fantasy filmeket is. Még anno a moziban..valamilyen szigetre kikerül egy fiu a néger mostohaapjával, hogy megkeressék a fiu nagyapját. Viharban lezuhannak a géppel és valamilyen szigetre érkeznek...
2012. jún. 12. 13:24
 2/4 A kérdező kommentje:
2012. jún. 12. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
írd be a keresőbe azt a szót, hogy szürrealizmus, vagy szürrealista táj, esetleg angolul: surrealistic landscape. A találatok inspirálni fognak.
2012. jún. 12. 16:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2012. jún. 12. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!