Melyik színpadi darabja "nézhető" Alföldi Róbertnek?
Nézőpont kérdése. Szerintem pedig egész jó darabjai vannak. De hát ízlések és pofonok....
Perverz?
Tudnál erre példát is mondani? Mert eddig amelyikre megpróbálták ezt ráhúzni, valahogy sosem sikerült...
Régen rossz, ha politikai szempontok alapján akarnak megítélni egy színházigazgatót. Talán inkább művészi szempontok alapján kellene.
Már ne is haragudj kedves előző, de Tartuffe egyenesen nézhetetlen!
Vadászjelenetek Alsó-Bajorországból pedig maga a megtestesült ördög szerzeménye, tele aberrált szexuális jelenetekkel és a fiataloknak a homoszexualitást mutatja példaképnek, mert Alföldi Robika a fiúkat szereti és ezért mindenkinek a saját neméhez kell vonzódnia.
Annyit mondok: perverz, köcsögöcske a Robika!
Azért aki a "köcsögöcsk" meg "Robika" kifejezést használja önmaga is elég kö*ög lehet, akkor is, ha gúnyolódik...
Én láttam Az ember tragédiáját, illetve az Ármány és szerelmet, és nagyon tetszett.
"A Tartuffe nézhetetlen."
Na itt a probléma! Amelyikben homoszexualitás van, vagy bármi más, az ugye önmagáért rossz, amiben NINCS, AZ MEG UNALMAS! JA, hogy így! hát így nem kell színházba járni, mondjuk játssz inkább a számítógépen.
Ui.: A 3 nővér nem az ő rendezése, de játszik benne, és z is jó darab, de hosszú. Persze van, akinek nézhetetlen, mert 3 és negyed óra, de hát mit mondjak, szerintem rengeteg humort is vittek bele, és jobb, mint a legtöbb Csehov-mű színpadra vitele. Találsz olyat, ami nem az ő rendezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!