Hogyan tudnék galériát nyitni? (, , Minden kezdet nehéz. ")
A párom (26) nagyon szépen rajzol, fest évek óta (iskolás évei alatt ezt többször is elismerték) és nagyon szeretném, ha a képeit mások is megcsodálhatnák! :)
Eldöntöttem, hogy nyitok neki egy galériát Pesten, csak nem tudom, hogy ez ügyben merre is kellene elindulnom? :(
Köszönöm a válaszokat!
Kössetek megállapodást nemrég nyitott étteremmel, ahova díszítő-elemként rakjátok ki a bekeretezett képeket, alsó sarkában diszkréten egy kis cetli, az árral. Az étterem tulajdonosa az eladott képek árából %-ot kap.
Ez jó az étteremnek is, mert nem kell külön dekorációról gondoskodnia, másrészt valóban többen fogják látni, esetleg még el is kel belőle néhány.
És még az is előfordulhat, hogy valóban szakértő is odatéved, aki ezek után a párodra is kíváncsi lesz és felveszi veletek a kapcsolatot.
Szerintem is előbb olcsóbb megoldással érdemes kezdeni.
Egy galéria nem egy emberre van kitalálva és drága a biztosítása stb.
Szerintem is jobb megoldás az étterem vagy megfelelő helyeken kirakott kép ,kiállítás esetleg galériába adás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!