Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a rajzomról?

Mi a véleményetek a rajzomról?

Figyelt kérdés

Akár dicséret, akár kritika,érdekelne a véleményetek erről a rajzomról:

[link]

A címe: A szerelem

Lényege: A szerelem bonyolultságát, szépségét bemutatni

Mindenki válaszát egyaránt várom+ indoklást, ha lehet :)

2012. ápr. 15. 14:00
 1/7 anonim válasza:
szépen használod a grafit árnyalatait!!nekem tetszik rajzolj még sokat!!!
2012. ápr. 15. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit vázlatosnak hat, de egyébként tetszik.
2012. ápr. 15. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem alapvetően tetszik, nem tudom, hogy a fénykép miatt, de kicsit fakónak látszik... tónusozz bátrabban!
2012. ápr. 15. 20:50
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) és igen a miatt fakó, hogy nyomtatóval tettem fel a gépre :SS
2012. ápr. 15. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem más technikával kéne megoldanod,bár nem tudom a méretét,de én inkább tussal csinálnám meg a finomabb részletek miatt.
2012. ápr. 16. 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Az első reakcióm: fúj, de undorító. Ezek ilyen erekkel átszőtt belső szervek?
2012. ápr. 16. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:

nem értem ez miért szerelem meg miért bonyolult

Indokolni neked kell szerintem a munkádat mellesleg meg:

"Mindaz, ami szép, bármi módon is az, önmagában szép, önmagában teljes: a dicséret nem alkotó része. A dicsérettől semmi nem lesz sem silányabb, sem jobb. Mindez vonatkozik a mindennapi életben szépnek mondott dolgokra is: anyagokra, műalkotásokra. Hát ami valóban szép, ugyan rászorul-e még valamire? Éppoly kevéssé, mint a törvény, az igazság, a jóakarat vagy a szemérem. Vajon melyikük azért szép, mert dicsérik, vagy melyiknek árt, ha ócsárolják? Vajon a smaragd hitványabb lesz-e, mint volt, ha nem dicsérik? Vagy az arany, az elefántcsont, a bíbor, a kard, a virág, vagy a zsenge fa?" Marcus Aurelius

2012. ápr. 17. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!