Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha kb 4 évet hegedűltem, de 3...

Ha kb 4 évet hegedűltem, de 3 éve abbahagytam, de most újra el szeretném kezdeni, akkor ha nagyon intezíven csinálom, még be tudom hozni a lemaradást, és énis játszhatok így? (video)

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=v1140TNmK9Q

és körülbelül mikorra?

Nem vagyok nagyon kezdő, elég jól tudok hegedűlni, igaz egy kicsit kijöttem már belőle.Az alapokat tudom, kezdésekkel, kamarában is játszottam. Megbántam, ésnis azon a korszakon estem át, hogy ááá, én unom a zenélést, abba akarom hagyna...és abbahagytam..és most nőtt be a fejem lágya, h egy gyönyörű hangszert dobtam el magamtól.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 13. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármit megtudsz csinálni, ha akarod. Gyakorlás kérdése :) Sok sikert és várjuk a videót.
2012. ápr. 13. 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Kitartással, és gyakorlással minden elérhető!
2012. ápr. 13. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
hát én belegondolok hogy 4 év alatt mennyit tanultam,és 3 év alatt mennyit elfelejthetnék. :D Mondjuk hajrá
2012. ápr. 27. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!