Olyan valaki, aki ért az irodalomhoz, az íráshoz és tudna szánni rám az életéből pár percet, átolvasná egy írásomat és véleményezné?
Tudom, hogy vannak erre kijelölt portálok, ahova amatőrök irkálhatnak, ott pedig elmondanak róla mindenfélét és én használtam is ilyen oldalt, viszont most egy valamivel hosszabb irományomat szeretném megmutatni valakinek, mondjuk e-mailben, mert nem szívesen másolnám be ide (egyrészt mert ahhoz túl hosszú).
Csak annyi lenne a kérésem, hogy egy éppen ráérős, hozzáértő kedves ember, olvassa el amit írtam, mert igazság szerint szeretnék írással foglalkozni, csak nem tudok kitől tanácsot kérni. Igazából csak ilyen kis 'könyvrészletről lenne szó. Előre is köszönöm!
16F
Én is szeretek írogatni,már gondoltam rá, hogy író leszek:)!
Nagyon szívesen elolvasnám!Küldöm az e-mail címemet!
Én abszolút nem vagyok profi,de szeretek írni,és olvasni is,de az előbbit jobban :)
Szivesen elolvasnám,privátban elküldöm a mail-címem :))
Szia, ha érdekel ilyesmi, nézz be írással foglalkozó blogomra:
www.lexen-jzti.blogspot.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!