Graffiti ügyben ha tudom ki volt ( lánchíd összefirkálása) hol lehet neveket mondani?
Mekkora spicli vagy!
Akkor állj is elé ,hogy feljelentelek ,ha nem mosod le.
Nem csak bejelented ,mint egy csicska spicli?!
#utolsó
Szerinted mit kellene tennie? Szemet hunyni a rongálások felett? Csak rongáljanak nyugodtan, nem az enyém, rohadjon szét a környezetünk? Fizessük (adóból) a károk helyrehozását, hiszen úgyis gazdagok vagyunk?
Kíváncsi vagyok, ha a TE tulajdonodat rongálná meg valaki, akkor is spiclinek tartanád-e azt, aki megmondja neked hogy ki követte el?
Vagy csak egyszerűen elvi okokból egyetértesz a rongálásokkal?
Megmondanám annak ,aki rongált ,hogy hozza helyre vagy feljelentem.
Nem teszi ,feljelentem.
Szerintem nem fog magába szállni, és nem fogja helyrehozni.
Saját tapasztalatom, hogy azokra akik szándékosan (azaz tudja, hogy tilos, mégis csinálja) teljesen hatástalan az ilyen fenyegetés, sőt, még örülhetsz, ha nem küld el valahová vagy nem ver meg (vérmérsékletétől függően).
Aki firkál, az tisztában van azzal, hogy tilos, hogy kárt okoz, mégis csinálja. Szerintem egyáltalán nem kell "kesztyűs kézzel" bánni vele.
Jó ,igazatok van... hát addig gondolom nem fajulna ,hogy megver :D ,ha normális hangnemben közlöm, hogy következménye lesz ,ha nem távolítja el.
..de én azért szólnék ,mindamellett ,hogy minden érv utolsó hozzászóló mellé szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!