Portré rajzolás tanácsok?
Portré rajzolást gyakorolom,de vannak gondjaim az arcél megrajzolásával.És kész vagyok a szemmel orral,minden tök jó,és az arcéllel elrontom az egészet,mert nem hasonlít a "modellre"! Gondolkodtam a jobb agyféltekés tanfolyamon,de nem igazán van rá lehetőségem!Ezért gondoltam,ha valaki tudna értelmes tanácsokat adni,annak nagyon örülnék! Rengeteg linket ,tutorialt megnéztem már,de nem a szakdolgokra vagyok úgy igazán kíváncsi,hanem tapasztalatokra,praktikákra! Minden értelmes választ köszönök! Jelenleg így rajzolok,imádok rajzolni,és nem akarom feladni,mert ez az életem,csak sokszor elkeseredem az értelmetlen próbálkozások után!
Szerintem szépen rajzolsz. :)
Tipp. Ne rajzolj arcélt. Legyen csak a textúrák közötti elütés a határvonal. Amúgy nem csinálod rosszul szerintem. Max csak egy picit kell finomítani a technikádon.
Csak így tovább. :)
legyen több tónus
és higgy a szemednek: pl ne rajzold hófehérre a szemfehérjét, csak mert tudod, hogy az fehér, figyeld meg hogy milyen abban a fényben, és azt rajzold le amit látsz, ne azt amit tudsz
egyébként a szája nagyon tetszik, meg a haját is jól oldottad meg
remélem tudtam segíteni :)
a technicad nagyon jó!
csak így tovább!
amúgy meg,csak azt nem tudom hogy kire hasonlít!
valakire nagyon hasonlít:egy megasztáros versenyzőre!
elfelejtettem hogy ki az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!