Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van valami baj velem ha ilyen...

Van valami baj velem ha ilyen verset írok?

Figyelt kérdés

Szoktam írogatni, és múltkor is írtam egy verset ami hát nem tudod mennyire mondható annak, és mások szerint elég durvára sikerült (barátnőm szerint).

" -Ha majd elveszel-

Ha majd a rothadó hús szaga a szívedet szorítja,

Az a vércsomó, és azt kiáltja;

Vessz el, és elveszel.

Ha a sötétség éles karma magához ölel és vár,

Testedből csak ömlik a vér-ár

Vessz el, és elveszel.

Ha a tükörben sikoltva egy rémült más néz vissza

Rád, kedves is fojtva támad, lelked issza,

Vessz hát el, és elveszel.

Ha a csupasz testeden szikrázva sötét kéj kúszik végig,

Érzelmes haldoklik, holt már félig,

Vessz el, és elveszel.

Ha a szoba fala mozdul, hangtalan köréd zár,

A halál hozzád is csak teázni jár,

Vessz el, és elveszel.

Ha a csepp, mely bőrödön végiggördül, és fázva

Nyúlsz utána, de ne gondolj könnyek közt ázva!

Vessz csak el, és elveszel."

Nem vagyok depis vagy emo meg ilyenek, és ezt is egész boldogan írtam suliban lukasóra alatt. A tanárom azt mondta el kéne mennem pszichológushoz (amit félig gondolt komolyan), mert vettünk egy szerelmes verset amire én közöltem hogy szerintem egy középkori akasztásról szól (és ezt példákkal a szövegből meg is tudtam magyarázni).

Mit gondoltok? :/

2012. márc. 3. 22:35
1 2
 1/17 anonim válasza:
15%
Hát ez egy kalap szar de meg mániákus idióta vagy
2012. márc. 3. 23:04
 2/17 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs semmi baj (mondjuk még fejlődhetnél egy kicsit). Én is és öcsém is írt hasonlókat. Általában poénból írtuk, amikor eljátszottunk a halál és a pokol gondolatával, de tényleg csak szórakozásból mert agnosztikus létünkre egész természetesnek vesszük a halált.
2012. márc. 3. 23:15
 3/17 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos életkorban ez életszerű. Ilyenek jutnak az ember eszébe, hát ilyeneket ír. El fog múlni, ha szerencséd van. Felnőttként már egy kicsit mosolyogni fogsz ezen.
2012. márc. 3. 23:30
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Azt h feltunesi viszketeksegben szenvedsz, elvezed, h odafigyelnek rad az emberek.

Csak az a gond, h fas.zoskodassal ered el.

Gratulalok!

Egyebkent semmi bajod.

2012. márc. 3. 23:30
 5/17 anonim ***** válasza:
21%
Gyenge, nem látom benne az értelmet, a mondanivalót, és érzelmeket sem váltott ki belőlem. Olvasd el Charles Baudelaire Dög című versét. Na annak van hatása.
2012. márc. 3. 23:41
 6/17 anonim ***** válasza:
25%
Egyetértek az utolsóval, engem sem nevettetett meg, nem is érzékenyülten el, semmi. Ez értelmetlen hülyeség. Majd kinövöd.
2012. márc. 3. 23:47
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
Hát, akkor én olyat mondok, amit előttem nem: szerintem jó. Ajánlom figyelmedbe a XX. század szürrealista költőit - meg az előttem szólókéba is... ;)
2012. márc. 3. 23:54
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a versed. Én is írok verseket, 3-4 éve, bár teljesen más képekkel ábrázolok, de a Tiéd is simán jó, nekem átjött. :))
2012. márc. 4. 00:27
 9/17 Lebannen ***** válasza:
Egész jó.Csak így tovább.Az életnek meg van a sötét oldala.Valakinek arról is kell írni.
2012. márc. 4. 08:53
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Hát ennek semmi értelme, csupa olyan, amit már hallottam.

Tehetséged szerintem nem nagyon van, de hogy még ilyen értelmetlen butaságokat írsz...

2012. márc. 4. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!