Ti szeretitek a verseket és az idézeteket?
Figyelt kérdés
Én szeretem őket olvasni, és írok is sokat.
Ez egy lánynál jót jelent? 19f
2012. jan. 15. 17:21
1/11 anonim válasza:
egy romantikusabb lány azonnal furulyázni kezdene töle. Egy belevaló csaj viszont kiröhögne.
2/11 anonim válasza:
első válaszadó ez kedves...
Én szeretem őket nagyon :$ Pedig belevaló vagyok ;) :DD
3/11 anonim válasza:
Amit te irsz azt igen amit mastol idezel nagyon nem. Mar a suliban is utaltam. Hogyrankeroltetik masok gondolatat ahelyett hogy a sajatot ertekelnek
4/11 A kérdező kommentje:
Én mástól nagyon nagyon ritkán idézek, általában az enyémek kerülnek felszínre, persze ha van lehetőségem rá.
2012. jan. 15. 17:27
5/11 anonim válasza:
Olvasni imádok, és a költészetet is nagyra becsülöm (és azt is, ha egy fiúval lehet ilyesmiről beszélgetni).
A folyamatos idézet kiírásokat rühellem (sokan túlzásba viszik), a vers írogatás meg aranyos, de ha nincs érzéke valakinek hozzá, pár kiizzadt rímmel nem vált ki belőlem semmit (max. általános iskolában lett volna esélyes a dolog).
23/N
6/11 anonim válasza:
Kevés "vers" tetszik.
Nekem FankaDeli "művei" is versszámba mennek...
7/11 anonim válasza:
Szeretem,és igen,nálam jót jelentene.
Azt mpndjuk nem szeretem,ha olyan dolgokat közzétesznek emberek,amik egyértelműek:Ha feljön a Nap,nincs sötétség.
8/11 anonim válasza:
én is "belevaló" csaj vagyok mégis imádom idézeteket olvasni. legyen akár vicces, szomorú, szerelmes stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!