11/13 anonim válasza:
Az elgondolás érdekes, elgondolkodtató ami egy nagyon jó pont a képzőművészetben. Néha a legnagyobbaknak se sikerül magukhoz láncolni az embereket. A tied olyan, hogy első ránézés után elgondolkodtatott, néznem kellett.
De, hogy ne szállj el magadtól, -ha már az megvolt- ki kell, hogy jelentsem, technikailag nagyon rossz. Már az említett vonalvezetés, a formák, a kompozíció miatt. Biztos tehetséges vagy, bár nem biztos-mert ennyiből nem tudom kiszűrni-, de az biztos , hogy érdemes rajzolnod. Menj rajztanárhoz, kezd el a rajzi alapokat, és majd azután csinálj ilyeneket mikor már van elég élettapasztalatod. Tudom, ez elég kiábrándító, de munka nélkül nem teremhet gyümölcs.
12/13 anonim válasza:
Hat elso ranezesre nem tetszett mar epp ki akartam kapcsolni es uj kerdest keresni. De aztan megtetszett a fa rajta oke tudom allatoknak kene lenni szerinted de nekem novenyek voltak. Utanna egyre tobb resze lett erdekes, szoval nekem tetszik.
13/13 anonim válasza:
Érdekes. Én a bal alsó sarokban megtaláltam Hitlert, de gondolom nem ő akart lenni:) Minden esetre különleges kép, csak a vonalvezetés lehetne sokkal lendületesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!