Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek Paulo...

Mi a véleményetek Paulo Coelho-ról, műveiről?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Messze nem a legjobb, amit valaha olvastam, de egynek jó. A netről letöltöm, elolvasom, aztán kuka, pénzt nem adnék egy könyvéért se.
2012. jan. 7. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon ezozizi, fenntartásokkal olvasható.
2012. jan. 7. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Amíg csak a könyveit olvastam, kellemesnek tűntek. Nagyon megnyugtató dolgokat ír.

Aztán elolvastam az életrajzát, ez alapán szerintem a pasi szociopata, aki a szociopata báját újkeletűen arra használja, hogy elbódítson vele embereket. Ez az ezoterikus, harmonikus világ, ami a regényeiben megvan, pont az, amire az emberek vágynak. Andalító, csodaszép hazugságok.

Az élete is ezt támasztja alá, kicsit nárcisztikus, önző ember, már a kezdetektől, gyerekkorában bandavezér a gyerekek között, korán elkezd írni, és mániája, hogy sikeres, világszerte ismert író akar lenni, ez sehogy sem jön össze. Nem ír semmi jót, nem tud sehol sem érvényesülni. Gyenge, menekül: drogozik, szektázik, sátánista is egy ideig, átmegy pár nőn, csinál ezt-azt. Végül elég későn, talán 40 éves kora után, - nem emlékszem pontosan, talál egy fehér szektát, meg egy nőt, aki hisz benne, - és elkezd ezekről írni: a szektájáról, megvilágosodásról, útkeresésről.

Persze most, hogy világszerte ismert, rengetegen szeretik, egy csomó pénzt keres, akármit papírra vethet, van vallása, elfoglaltsága, hivatása: talán könnyebb jó embernek lennie.

Viszont bátor, mert merte felfedni azt, hogy milyen kisszerű emberből vált azzá, aki.

2012. jan. 7. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Pár könyvet olvastam tőle és nekem tetszettek. Tényleg teli vannak ezoterikus utalásokkal amit én különösen szeretek. Lehet hogy szociopata, nem olvastam utána. De nem ő lenne az első....
2012. jan. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!