Fujifilm finepix s3200-al hogy tudok ilyen képet csinálni?
2011. dec. 29. 23:10
1/2 haggyámán válasza:
Hát, mivel csak 8 másodperc zárideje van, ezért sok türelemmel, de:
Kiválasztod az S módot [auto rekeszérték mellett választható záridő], itt beállítod a legnagyobb záridőre, ami ugyebár 8 másodperc.
kamerát állványra, magadra fekete ruha, kézbe egy lámpa, vagy valami erőteljesebb fényforrás [speciel én mobilvakuval csináltam hasonlót]
De tényleg sokáig kell próbálkozni, hogy ilyen jól sikerüljön, meg a fejemet teszem rá, hogy utána azért meg átmentek rajta egy photoshoppal. Elég rendesen.
2/2 haggyámán válasza:
Elég kezdetleges, meg csak szórakozásból lett csinálva, de azért vicces tud lenni.
Amit még elfelejtettem: Mindenképp állíts be 2 másodperces késleltetést, hogy oda tudj érni, mire elindul a felvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!