Gitárfüggőségem van és megadta magát a kábelem. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Erősítés és torzítás nélkül nem olyan élvezetes ez a tevékenység, a mostani kábellel meg olyan zajos lett, mint az állat.. A legközelebbi hangszerbolt meg most zárva is van és csak "folytózsinórokat" adnak mind húrból, mind kábelből. (az előbbi is kellene, mert a mostaniak eléggé rozsdásak már)2011. dec. 29. 21:55
1/7 anonim válasza:
Szerinted?
Elmész holnap.
Probléma megoldva.
2/7 anonim válasza:
Válts át furulyára! Ott nincs minek elszakadnia...
3/7 anonim válasza:
még egy ilyen hülyét :D vegyél
húrt is, gondolom fentvan jópár éve rajta :D
4/7 A kérdező kommentje:
Szereztem gitárkábelt, azzal se jó. Vihetem szerelőhöz. :(
2011. dec. 30. 21:16
5/7 anonim válasza:
kellett neked a 20ezer forintos gitárt venned!:)
6/7 A kérdező kommentje:
Nem 20 000 forintos gitárom van. 55 000 volt anno és sokkal jobb, mint a mostani olcsóbb Ibanezek. Májusban lesz 10 éves.
2012. márc. 9. 21:12
7/7 anonim válasza:
az jó, akkor lehet azért adta meg magát mert 10év alatt elkopott valami :D de 10éve valóban jobb hangszerek voltak ennyi pénzért, és akkor még többet is ért az az 55ezer, szóval igazadvan, nemszóltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!