Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Lehet valaki nindzsa?

Lehet valaki nindzsa?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelnek a nindzsák, ezért utána jártam. Találtam is egy róluk szóló könyvet, így megismerkedtem nagyjából a róluk szóló mítoszokról, tévhitekről, fegyvereikről, és szokásaikról. Felmerült bennem az a kérdés, hogy én kerek-perec elhatározom, hogy elutazom Japánba, és az eddigi ismereteimmel alapozva, nindzsa leszek. Megtanítanának erre a harcművészetre, vagy mivel erős, és szoros klánba élnek, ezért elutasítanák?
2011. dec. 28. 01:30
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
A japánok szétröhögik a fejüket rajtad. Egy újabb pancsert tudnak jól kizsebelni a kultúrájukkal.
2011. dec. 28. 02:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg lenne is olyan csoport a mai japánban, akik nem csak a hagyományőrzés miatt foglalkoznának a ninják harci művészetével, akkor sem a régi módszerekkel dolgoznának.

Ez olyan, mint ha egy klasszikus értelemben vett spártai katonai alakulat tagja szeretnél lenni. A mai napig használják a harci módszereiket pl. a rendőrségnél, de a régi formájukban egyszerűen nem léteznek.

2011. dec. 28. 08:04
 3/8 yuda ***** válasza:

Nem tudom mennyit olvastál róluk, de pl. azt tudod , hogy bérgyilkosok voltak.

Ismered a gyilkos szót igaz?

Gyilkos: aki megöl embereket. Tudod igaz?

Nem tudja miért, nem ismeri őket, csak úgy megöli.Erre kap megbízást.

Folyik a vér,...stb- aztán jön a rendőrség és nyomoz.

Magam részéről mindig azt remélem, hogy az ehhez hasonló mocsok gyilkosokat jól lecsukják, vagy kivégzik.

Biztos ezt akarod?

Ugyanis ez a nindzsa.

Olvasd újra, ha nem találtad ezt benne.Gondold át újra és nőjj fel!

2011. dec. 28. 08:48
 4/8 anonim ***** válasza:

pesten itt gyűlnek a nindzsák. javaslom itt kezd

[link]

2011. dec. 28. 12:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen én tisztába vagyok vele, hogy bérgyilkosi voltak. De én amúgy se azt írtam, hogy az akarok lenni, csak egy kérdést írtam, hogy egy "kívülálló" lehet-e nindzsa.
2011. dec. 28. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet.

Én is jártam Ninjutsura, szuper volt, vidéken is van dojok, keress egyet, ha nem pesti vagy.

2011. dec. 29. 21:27
 7/8 anonim válasza:
Te túl kevés vagy nindzsának <3
2013. aug. 18. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, ha pesten lax akkor még tanulhatod is:D megtanít lopakodni, önvédelemre, stb... de a ninja az nyugodt, ért a fegyókhoz, vannak rossz és jó nindzsák!
2014. szept. 21. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!