Hogyan értelmeznéd ezt a 30Y dalt?
2011. dec. 19. 23:06
11/12 anonim 

válasza:

szerintem nem, nem teheti meg. de ez már inkább morális kérdés, kinek mennyi sztárolás fér bele. az meg más dolog, hogy ez engem befolyásol..
12/12 anonim válasza:
Számomra....SZÁMOMRA a dal a szerelemről szól. Lehet hülyeség de gyakran megesik, hogy két ember tovább akar lépni de nem tudja lezárni a múltját amitől lenne annyi bizalmuk az élethez és a párkapcsolathoz, hogy egymásra találjanak. Plombáld le....ez is valami hasonlót jelent a lezáráshoz. Az élet mindig erősebb nálad, akár a vízkő. Mindenki belelát valamit én azt látom bele, hogy egy ember nem tudja lezárni még az előző kapcsolatát, hogy egy másikba lépjen át. Csak áltatja a srácot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!