Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy lesz valaki jégszobrász?

Hogy lesz valaki jégszobrász?

Figyelt kérdés

Simán szobárszatot tanult pl. a Képzőművészetin?

Felnőttként van lehetőség megtanulni?

2011. nov. 28. 00:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesz leközelebb (pl. Mammut előtt szokott lenni télen), akkor menj oda, és kérdezd a srácokat, akik csinálják. Szerintem ezt konkrétan nem tanítják, mindenki a saját technikáját csiszolja és egymástól tanulnak.
2011. nov. 28. 00:57
 2/5 A kérdező kommentje:

ühhüm, valahogy én is így gondoltam :)

vagy plusz van egy kézműves szakmájuk

2011. nov. 28. 01:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem főállásban jégszobrászok, nehezen tudnám elképzelni mint fő bevételi forrást.

Szerintem ugyanúgy, mint ahogy én motorkerékpár-szerelő vagyok: ez a hobbim, szeretem csinálni, már értek is hozzá, felszerelésem is van ez-az, viszont nem ebből élek.

2011. nov. 28. 01:24
 4/5 A kérdező kommentje:

értem :)

csak furdal a kíváncsiság, hogy hogy jön ez azoknak az embernek

mert hát ez ugye nagyon eszköz igényes hobbi, vagy inkább különleges eszközöket igényel, pl. a hatalmas jégtömbök, a megfelelő hely

szóval akkor hogy lehet ezt önállóan elkezdeni...

köszi a válaszokat :)

2011. nov. 28. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Valami általános szobrász tehetség biztos kell hozzá, de a technikát szerintem maguk fejlesztik. Valahogy kénytelen leszel hozzájuk csapódni, smúzolni és ellesni a trükköket. :)
2011. nov. 28. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!