PAOLO SOPRANI vagy SCANDALLI harmonikát vagyek 140 ezerért?
Figyelt kérdés
Paolo Soprani: 120 basszusos, 3 kórusos, 40 éves, kitűnő állapotú
Scandalli: 80 basszusos, 3 kórusos, fiatal, kitűnő állapotú
Nem tudok dönteni, hozzáértő válaszát várom. Nemrég kezdtem el harmonikázni, és a későbbiekben nem lesz rá pénzem, hogy még egyet vegyek, úgyhogy olyat szeretnék ami sok éven keresztül kitűnően fog működni.
2011. nov. 27. 15:13
1/4 anonim válasza:
Mindenek előtt döntsd el hogy kell-e 120 basszusos vagy elég a 80 is.... vagy találj egy 96-osat azon a szűkített sor is rajta van. egyébként ahogy én tudom mind2 márka nagyon jó.
2/4 anonim válasza:
A porani nagyon jó, de 40 éves. Ilyet semmiképp sem szabad venni.
3/4 anonim válasza:
#2 vagyok. Úgy értem, hogy: a soprani nagyon jó, ...
4/4 anonim válasza:
Szia! Véleményem szerint 140-ért nem lehet igazán jó Paolo-t vagy Scandallit kapni. Mondjuk az ennyiért kaphato Paolo és Scandalli még mindig jobbak, mint a hasonló árban lévő Weltmeister/Royalstandard-ek, netán Hohner-ek.
Egyébként mindkét márka nagyon jó minőségű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!