Szerinted a művészek tényleg másmilyen emberek, mint a nagy többség?
És szerinted hogyan lehetséges, hogy nem nyilvánul meg?
Valamilyen külsője mindenkinek van. Ha már van, akkor megnyilvánul.
Szerintem is logikus, hogy megnyilvánul külsőre, csak van, aki megpróbál inkább beolvadni a környezetbe. Több olyan művészlelket ismerek, akik nem is akarják, hogy megtudják róluk, hogy ők művészek. Pedig azok.
"vezik, alkoholista, feltűnő külsejű és feltűnősködő az hangsúlyozza" én egyáltalán nem erre gondoltam. A füvezés szerintem más kérdés, nem ide tartozik. Az, hogy sok művész füzezik, stb., az nem azért van, mert művészek, hanem mert buták. Van olyan művész, aki azt állítja, ha füvezik, akkor jön az ihlet (nem saját tapasztalat, csak pár régi festőről/költőről mondják), de szerintem, akinek csak akkor jön az ihlet, ha füvezik, az nem művész.
aki menősködésből csinálja, az meg nem ide tartozik, h művész-e. de éne gyáltalán nem erre gondoltam. arra gondoltam, másmiylen emberek-e, mint anagy átlag. ATTÓL, HOGY VKI FÜVEZIK, MÉG NEM LESZ MÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!