Látta valaki tegnap (2011.11. 04. ) a Moszkvai Városi Balett Rómeó és Júlia előadását, a Papp László Sportarénában?
Igen. Nekem nagyon tetszett.
Véletlenül nem tudod, hol lehetne megnézni a szereposztást?
Igen. Én láttam. Az utolsó felvonásról eljöttünk. Már a másodikról is el kellett volna, de szerencsére az nyúlfarknyi volt.
A hangosítás pocsék volt. A kivetítők képe minősíthetetlen. A táncosok...hát, nem tudom, nem vagyok koreográfus, de szerintem sokat hibáztak.
De szólnom kell a hazai "műértő" közönségről is. Akik 15-20 perccel a műsor kezdése után még vidáman pereccel és üdítővel(!) a kezükben foglalták el helyeiket. Vagy pl. volt, aki nemtetszésének úgy adott hangot, hogy hangosan kopogó cipőjével egyszerűen előadás közben kisétált...
Köszönöm a válaszokat.
2. vélaszadó: szinte ugyanazt írtad le szóról szóra, ami ott bennünk is megfogalmazodott. Egy zsé kategóriás, hakni előadást láttunk.
Amikor a világítás sohasem találta el a táncosokat, na akkor vihogtunk fel majdnem hangosan. Illetve a legvégén, amikor a felvételről (!) játszott zene véget ért, régebben hallottam ilyen hangot, amikor a lemezjátszó tűje megakadt.
Valljuk be, ez a Társulat, és ez az előadás tragikomikus volt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!