Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miért nem vagyok képes jó...

Miért nem vagyok képes jó képeket festeni?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy milyen tehetséges vagyok elismert művészek és tudom is magamról, hogy mekkora lehetőségeim vannak, de minden kép amit festek rossz, látszik, hogy tudom hogy képes vagyok jól csinálni, de valami miatt nem sikerül.
2011. okt. 1. 20:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is szoktam néha festegetni nem profi modon mert nem tanultam.De én teljesen kikapcsolok ha festek mintha megszünne körülötem a világ.Ha nincs meg a hangulatom nekem sem lesznek jok a képeim teljesen más ösze csapott az egész.Lehet,hogy te is valamilyen változáson estél át vagy csak olyan fázisban vagy.Ne akkarj másoknak megfeleni, csak önmagadnak, és akkor megint jók leszenek az alkotásaid. Nekem biztos igy is tetszene,mert mindenek meg van a maga varázsa szépsége.
2011. okt. 3. 22:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Mert már azon görcsölsz, hogy rossz, és úgyis rossz lesz, ezért rossz is lesz. :P

Van egy varázsszó! Akarom!

Dia

2011. okt. 18. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!