Melyik rajzfilm játszódott űrhajón?
Végre valaki, aki emlékszik a Bobobókra! Igen, volt ilyen rajzfilm, ezek ilyen törpéhez hasonlító valakik voltak, akinek a hajójuk az űrben repült. Egy nagy távcső segítségével láttak egy bolygót (a Földet), ahogy "Hatalmas szörnyetegek apró lényeket üldöznek kifulladásig". A kapitányt Bob kapitánynak hívták. Én szerettem, és újra megnézném, természetesen magyar szinkronnal.
http://www.youtube.com/watch?v=rT13ahZJhL8 Ez volt az.
*Nincs olyan, hogy amerikai szar, csak Amerikában más volt az értékrend és a kultúra.
De Jetsonék nem az űrben, hanem a jövőben éltek. Mézgáék egyszer mentek ki az űrbe, amikor az a vége a résznek, hogy Máris szomszéd így szól: "Itt csakugyan laktak Mézgáék, ezelőtt hetven évvel."
...és akkor itt mindjárt jön, hogy de bezzeg a Vízipók Csodapók, az igen, az jó, az a világkirály.
Közlöm veled, hogy a Tom és Jerry nem szar, hogy a te szavaiddal éljek, csak épp nem annak a korosztálynak készült, akiknek itthon vetítik. Felnőtteknek készült, nem gyerekeknek, az más kérdés, hogy gyerekek is nézik. Megint más kérdés, hogy neked nem tetszik.
A kérdés pedig a Bobobók rajzfilmről szólt, nem arról, hogy William Hanna és Joseph Barbera munkásságát fikázzuk.
10:24
Ez volt az, yeah! :D:D:D
Ovis voltam, és tök élveztem :):):)
Persze lehet, hogy ma nagyon nem tetszene, de még belenézek.
Köszi szépen :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!