Miért hordott le ennyire?
Nos, vannak emberek, akik nem tudnak élni, ha nem kritizálhatnak. Nekem konkrétan két osztálytársam is volt, akik mindenkinek megmondták, hogy mi a hiba a rajzban, és ugyan ezt nem szerettük bennük, mégis hasznos volt, mert igazul volt. A kritika mindig kell. Ha csak dicséretet kapsz, elbízod magad. Régen a Mome felvételin voltak olyanok, akiknek biztosan egy csomó jó barátja azt mondta, hogy übertehetséges, de úgy rajzolt, mint egy alsó tagozatos. Nekik senki sem mondta, hogy "Öreg, ne menj oda, mert nem tudsz rajzolni."
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy rajzolsz. Tudsz képet mutatni?
MAGYAR A SRÁC az levágós. Munkahelyen tipikusan vannak ilyen emberek. "Fölfelé nyalni,lefelé rúgni"
Nem úgy akar előbbre jutni hogy letesz valamit az asztalra, hanem más munkáját ócsárolja.
Előző, nem teljesen értem, mit akarsz írni.
Kedves kérdező, láthatnám a munkáidat, hogy tudjak neked igazat adni?
És ne hagyd, hogy egy ember elvegye az önbizalmad. Én egy Szunyoghy Andrástól kaptam egy erős kritikát a rajzaim egy részére, de itt vagyok, és nem adtam fel, hogy rajzoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!