Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Amikor rajzolok, és befejezek...

Amikor rajzolok, és befejezek egy "művet", akkor olyan fura érzésem van, mitől?

Figyelt kérdés

Mikor befejezek valamit, rajzot, arcképet, és elégedett vagyok vele (ami ritka..), utána egy-két napig olyan fura érzésem van, nem tudom mitől. Mintha depressziós lennék, visszahúzódok, vagy hasonló, nem tudom elmagarázni pontosan. Hallgataggá válok, nem tudok mit beszélni az emberekkel, pedig emíg beszédes vagyok. Ugy magambavonulok, ám, nem szeretem ezt az állapotot. De ez a pár nap múlva minden újra rendben lesz. Mi lehet ez?

Egyébként ritkán rajzolok, nincs időm, vagy épp nincs ihlet.

2011. szept. 8. 18:46
1 2
 11/12 anonim válasza:
Belőlem hatalmas hangulatingadozást hoz ki. Amúgy is, alapból is olyan vagyok, hogy egyik percben vigyorgok, meg szétröhögöm az agyamat, a másik percben meg bőgni tudnék. De ha rajzolásról van szó, akkor plusz még ideg beteg vagyok, nem tudok normálisan beszélni, és az idegesség miatt kerülöm is (csendben vagyok inkább), meg inkább mindent megfigyelek. Pláne, hogy most portfóliót csinálok, még rajzolás közben is ideges vagyok. Azt hiszem túlságosan maximalista vagyok, és ez ezért lehet. Nem tudom, lehet nálad is, csak máshogy jelentkezik.
2013. febr. 1. 17:20
 12/12 anonim válasza:
Nálam is így van,bár inkább DIY projekteknél. :D Nekem az segít,ha elkezdek agyalni,és belefogok valami új alkotásba.
2017. jún. 24. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!