Milyen zeneket halgattok?
Figyelt kérdés
En elsosorban rockot....de a tobbit is meghalgatom...ha valaki tud irjon egy par bandat(montdjuk nem olyat hogy toki hotel....hanem pink floyd,disturbed,zack wylde...ilyesmi,elore is kossz!!!2011. szept. 2. 09:37
1/14 anonim válasza:
Hát nekem a The Doors és a Queen a nagy kedvenceim.
De neked inkább a Deep Purple-t, Jimi Hendrix-et és Genesis-t ajánlom a listád alapján. (Y)
2/14 anonim válasza:
3/14 anonim válasza:
A világ egyik legjobb rock dupla albuma. ;) Komolyan.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/14 anonim válasza:
Plusz egy csomó tracker hozzá.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5/14 anonim válasza:
System of a down - Chop Suey ..de a többi számuk is megállja a helyét.
Nem kifejezetten rock, de kedvencem ez a kolozsvári félig magyar együttes is:
6/14 anonim válasza:
most éppen Beth Ditto-t :D De mindenevő vagyok, csak tücc-tüc/rap ne legyen
7/14 anonim válasza:
Azért a cigányzene, magyar nóta még a rapnél és tucc-tucc-nál is rosszabb és igénytelenebb.
8/14 anonim válasza:
azt sem hallgatok de az most nem is jutott eszembe, bár van egy-két nóta, amit szeretek, mert a gyermekkoromat idézik.
9/14 anonim válasza:
Több mint valószínű azok népdalok magyar nóta köntösben.
10/14 anonim válasza:
Titkolt Ellenállás, Kategorie C, Moby Dick, Divízió 88, Slayer, meg úgy általában a death metal műfaj, amit hallgatok.
Na meg néha egy kis Bocelli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!