07:38 az arca maszkot tart szerintem látszik
11:06 (nem másoltam)és kösz
Vajon miért pontoztátok le a szegény grafikus tanoncot? Teljesen igazakat és helytállóakat mondott. Azért, mert nem dicsért, hanem kritikát írt? Dicsérettől nem lesz jobb valaki, de a kritikától igen.
üdv, egy grafikus (aki már nem tanonc)
ui: Ne maszatolj és használj több tónusértéket! Kicsi a keze, nagy a feje. Ajánlom Szunyoghy András Kis rajziskoláját, abból sokat meg tudsz az arányokról.
Ez a válasz 40%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-16 11:06 vagyok
Most vettem észre, lepontoztak(5%-al :((( XD) . Hát igen,köszi szépen xD Nem akartam senkit se megbántani, csak hasznos építőkritikát adni. Ha be tartod, jobb leszel, ha makacs vagy, akkor meg nem értem miért teszel fel kérdést-mondjuk nem bizt,hogy a kérdező pontozott le, de akkor z azoknak szólt-.Itt nem a pontokról van só, hanem, ha egy felhasználó, felhasználható információkat szeretne átadni, jó indulattal, az mért baj?
Bocs a felhasználóktól,és külön a kérdezőtől az offért!
szóval azzal volt a gond, hogy tanulok, vagy ahogy megfogalmaztam a mondataimat? Nem sértésként írtam és nem is azért hogy fitogtassam bármely nemű tudásomat. Azért írtam,mert feltett egy kérdést: mit gondolsz erről a rajzról?
Leírtam a véleményemet, adtam neki pár tanácsot.
Komolyan mondom, ez olyan mintha egy 1. osztályos általános iskolás tanul számolni, és segít neki egy 3.-os, hogy számoljon az ujján... ti leb*sznátok egy 3.-ost?
"és segít neki egy 3.-os, hogy számoljon az ujján... ti leb*sznátok egy 3.-ost?"
Hát igen. Ha egy harmadikos elkezdené osztani ez elsősnek, hogy nem jó kézen számol, és ne úgy tartsa a kezét, akkor biztos, hogy nem megdicsérném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!