Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondolsz erről a rajzról?

Mit gondolsz erről a rajzról?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 14. 02:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

07:38 az arca maszkot tart szerintem látszik

11:06 (nem másoltam)és kösz

2011. aug. 17. 00:07
 12/23 A kérdező kommentje:
21:48 se ablaknak se tükörnek nem akartam, sokkal inkább egy életszerű képkeretnek
2011. aug. 17. 00:33
 13/23 anonim ***** válasza:

Vajon miért pontoztátok le a szegény grafikus tanoncot? Teljesen igazakat és helytállóakat mondott. Azért, mert nem dicsért, hanem kritikát írt? Dicsérettől nem lesz jobb valaki, de a kritikától igen.

üdv, egy grafikus (aki már nem tanonc)

ui: Ne maszatolj és használj több tónusértéket! Kicsi a keze, nagy a feje. Ajánlom Szunyoghy András Kis rajziskoláját, abból sokat meg tudsz az arányokról.

2011. aug. 19. 10:10
 14/23 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 40%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-16 11:06 vagyok

Most vettem észre, lepontoztak(5%-al :((( XD) . Hát igen,köszi szépen xD Nem akartam senkit se megbántani, csak hasznos építőkritikát adni. Ha be tartod, jobb leszel, ha makacs vagy, akkor meg nem értem miért teszel fel kérdést-mondjuk nem bizt,hogy a kérdező pontozott le, de akkor z azoknak szólt-.Itt nem a pontokról van só, hanem, ha egy felhasználó, felhasználható információkat szeretne átadni, jó indulattal, az mért baj?

2011. aug. 19. 10:31
 15/23 anonim ***** válasza:
9%
A lepontozás valószínűleg azért történt, mert röhejes, amikor egy tanonc osztja az észt.
2011. aug. 19. 17:26
 16/23 anonim ***** válasza:

Bocs a felhasználóktól,és külön a kérdezőtől az offért!

szóval azzal volt a gond, hogy tanulok, vagy ahogy megfogalmaztam a mondataimat? Nem sértésként írtam és nem is azért hogy fitogtassam bármely nemű tudásomat. Azért írtam,mert feltett egy kérdést: mit gondolsz erről a rajzról?

Leírtam a véleményemet, adtam neki pár tanácsot.

Komolyan mondom, ez olyan mintha egy 1. osztályos általános iskolás tanul számolni, és segít neki egy 3.-os, hogy számoljon az ujján... ti leb*sznátok egy 3.-ost?

2011. aug. 19. 19:04
 17/23 anonim ***** válasza:

"és segít neki egy 3.-os, hogy számoljon az ujján... ti leb*sznátok egy 3.-ost?"

Hát igen. Ha egy harmadikos elkezdené osztani ez elsősnek, hogy nem jó kézen számol, és ne úgy tartsa a kezét, akkor biztos, hogy nem megdicsérném.

2011. aug. 19. 20:50
 18/23 anonim ***** válasza:
miért osztottam az észt?Elmondtam a véleményemet. Erről van szó.Tanácsot adtam. Ha akarja megfogadja, ha nem nem. De ennyiért lepontozni valakit, mert egy kérdésre -ezek szerint mások szerint nem is- "helyén valón" válaszol.
2011. aug. 19. 20:56
 19/23 anonim ***** válasza:
15%
Hát elég bunkó stílusban nyilvánítottál véleményt! Egy tanuló véleménye egyébként se mérvadó.
2011. aug. 19. 23:03
 20/23 A kérdező kommentje:
AZ ARCA ELÉ maszkot rajzoltam szal nem nagy feje -.-" az írjon kommentet aki normálisan lát.....
2011. aug. 19. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!