Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen színekből keverhetek...

Milyen színekből keverhetek krém színt? (ceruzarajzhoz)

Figyelt kérdés

12 alapszínem van (fekete, sötétbarna, világosbarna, piros, lila, rózsaszín, sötétkék, világoskék, sötétzöld világoszöld, narancssárga, citromsárga). Krém színt szeretnék valamely színek keverésével "előállítani".

[link]

Ezt a képet szeretném lerajzolni, az alapok már megvannak, csak a színek hiányoznak. A házak színét szeretném a rajzomra nyerni.. Előre is köszönöm a válaszokat :)

2011. aug. 4. 18:01
 1/7 anonim válasza:
A házak színe egyértelmű citromsárga, esetleg átszínezheted világosbarnával. Különben meg szerintem nem gond ha nem olyan a rajzod, mint egy nyomtatott kép, ezért nem szükséges pontosan olyan színűnek lennie. De ha mindenképpen olyan színt szeretnél, külön papíron próbálkozhatsz a színek "keverésével". Lehet megtalálod azt amit keresel, és közbe még sokkal több érdekesebb variációt is felfedezhetsz. Nem tudom mennyire vagy tapasztalt rajz terén, de azért remélem tudtam segíteni.:)
2011. aug. 4. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Sárga+fehér+kevés világos barna
2011. aug. 4. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsőnek, azok a házak egyáltalán nem citromsárgák, hanem valóban krémsárgák.
2011. aug. 4. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Két egyszínű, krémszínű, szarszínű különböző szarszínű krémszínszarszénszínből!
2011. aug. 4. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Ceruza nehéz ügy. Pasztellcerka/kréta jobb lenne,mert ott jobban lehet színeket keverni és a fehér is ér valamit. Szerintem annyit tehetsz,hogy a papír fehérjét használod fel és halványan sárga + világosbarna kéne,de nem lesz olyan.. Az első ház balra néző oldalába még belefér egy kis rózsaszín a másik felébe valami világoszöld..

Ki kell próbálni kicsiben...

2011. aug. 4. 19:09
 6/7 anonim válasza:
Hát, ceruzával nem könnyű keverni, inkább pasztelkrétát kéne használnod, ahogy az előttem szóló is mondta. De próbáld meg: citromsárga, barna, és ha van akkor fehér. Remélem segítettem.
2011. aug. 5. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha maradsz a cerkánál,akkor Derwent márkát keresd esetleg

[link]

kb 120 színből válogathatsz.

2011. aug. 5. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!