Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tetszik ez a vers nektek?

Tetszik ez a vers nektek?

Figyelt kérdés

Tenger nyugalom

Egy minicápát dobnak az ágyamra.

Alszom. A kis, hegyes fogak ébreszte-

nek fel, amik belefúrnak lábamba.

Két lepedő közé próbálom befogni.

Sajnos a nyálkás, pikkelyes halhártya

nem ragad a textilhez, inkább csusszan

belőle.

Stílusosan most karomat ragadja

meg. Valahogy megfogom. Az uszonyá-

nál húzom le magamról, ütöm a falba,

kivágom az ablakon,

a szilánkok hullanak.

Halvérfoltok az ágyamon

vörös tengerré mállanak.

egy amatőr srác írta

2011. aug. 2. 20:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Oké, gondoltam, ez amolyan "szabadvers", ahogy mondani szokták, azért ninenek benne rímek. És... biztos emiatt nincsen ritmusa se... És minden bizonnyal velünk van baj, amiért nem értjük meg ezta nagyon átvitten és burkoltan megfogalmazott életérzést, amit közölni próbál velünk.

De... nekem nem tetszik. Először azt gondoltam, hogy ez nem is vrs, csak valaki vers-alakba rendezgette a sorokat. Aztán rájöttem, hogy a szövegben sem találok semmi értelmet. Sajnálom :( Mennyi idős vagy?

2011. aug. 5. 20:31
 12/14 anonim válasza:

1, nem rímel...nem a verselés nem petőfiben merül ki, nem kell egy versnek feltétlenül rímelnie.

2,nincs értelme... lehet hogy nincs értelme de miért kell mindenben értelmet keresni? engem szórakoztatott ez a vers azt hiszem megelégszem ennyivel is.(jó mondjuk engem mindennemű szürreális hülyeség szórakoztat )

písz gyerekek

2011. aug. 7. 23:55
 13/14 anonim ***** válasza:
A poéta nem ezzel a művével fog elindulni a világhírnév útján az bizonyos.
2011. aug. 8. 09:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Hagyd ezt az ipart kérlek! Ez nem vers, attól hogy sorokba van szedve nem lesz az! Sajnálom, de ez nem neked való...
2011. aug. 11. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!