Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ilyen festményeket el lehet adni?

Ilyen festményeket el lehet adni?

Figyelt kérdés
Lapra festek.Először megrajzolom ceruzával majd kifestem temperával.Most egy olyat készítek amibe szemek lógnak láncokon.És egy levágott kézfej amibe egy kés van beleszúrva.De ha kész lesz csinálok sok félét még.Az ilyeneket el lehet adni? És kb mennyiért vennének meg 1 db festményt ?
2011. júl. 31. 17:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok elmebeteg már megbocsáss.

Csupán vonzódom az ilyen dolgokhoz.

2011. júl. 31. 20:37
 12/16 anonim válasza:
szerintem azt fesd le ami a szívedben van. az én családom is művészcsalád, van közöttünk festő is, és rengeteg kiállításra is járunk, úgyhogy elmondhatom magamról hogy értek hozzá. én azt gondolom, hogy vannak olyan emberek akik megvennék ezeket is, és ha még szép is, akkor egész jó summát kaphatsz érte :D de visszatérve az elejéhez, mindenkinek van egy bizonyos énje, és érzései. ha te ezt szereted ezt fesd, és majd lehet hogy akad olyan ember aki értékeli :):) de a tempera helyett ajánlanék inkább olajfestéket, vagy akvarellt(bár az utóbbi kicsit drága.. de megéri!:) )
2011. aug. 1. 09:45
 13/16 anonim ***** válasza:

A tempera is jó, de persze nem a legolcsóbb fajta. Az viszont számít, mire festesz, mert vannak papírok, amik meghullámosodnak. Ajánlom a 200 vagy 300 grammos aquarellpapírt.

Vannak kézműves oldalak, mint a Meska vagy az Etsy (ez angol nyelvű), ahova feltöltheted felárazva a termékeidet.

2011. aug. 1. 10:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem attól függ, milyen értéket képvisel a művészeted, hogy milyen témát festesz és milyen eszközökkel. Van persze egy "kézműves" része, hogy milyen szintű mesterségbeli tudással készült a kép - de ettől még nem művészet és ugyanez elmondható egy cipőről vagy egy cipóról is :)

Művészet a belefektetett gondolatoktól, eredetiségtől, mondanivalótól... stb. lesz. Amik viszont nem jönnek át vagy erős idézőjelbe kerülnek, ha nincs meg a kifejezésükhöz a mesterségbeli tudás.

Egyébként meg a kép egy termék. Akár a te témáidnak is lehet piaca, ha megtalálod a vevőidet. És egyáltalán nem biztos, hogy egy magasra pozicionált terméknek lesz több vevője (pl. kínai piac).

2011. aug. 2. 06:24
 15/16 anonim ***** válasza:
én vennék tőled szívesen,csak azt sem tudom hogy rajzolsz.Meg azt mondtad zenekarok tagjait is.H az úgy is néz ki,akkor tuti van rá vevő.De ha valami hatéves gyerek tudásával rendelkezel,vagy valami egyedi elvont stílusod van,ami nem biztos hogy mindenkinek bejön,akkor nem hinném h sokan fognak kapkodni utána :D
2011. aug. 3. 22:39
 16/16 Chuck Norris. válasza:
39%
Ha rólam Chuck Norrisról van festményed akkor felbecsülhetetlen az értéke
2011. aug. 23. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!