Mondanátok nekem jó vígjátékokat?
Figyelt kérdés
Olyanokat írjatok, amik többedjére is megnevettettek Titeket. Nálam ilyen a Másnaposok, vagy az Üvegtigris, de délutánra kellene valami új, még nem látott film, bennetek bízom:)2011. júl. 21. 15:04
1/10 anonim válasza:
Tucatjával olcsóbb, Rózsaszín párduc 1-2, Adam Sandler filmjei, Csupasz pisztoly összes, így elsőre ennyi :D
2/10 anonim válasza:
Nász-ajánlat, Kellékfeleség, Mrs. Doubtfire, Ace Venturák, de ami a legjobb, az a MINDEN VÉGZET NEHÉZ
3/10 anonim válasza:
Ha fiu vagy akkor van egy kötelező vigjáték férfiaknak az a TORRENTE 1,2,3 már kész van a negyedik rész de még nincs magyar szinkron. Na meg még a MÁSNAPOSOK 1 mert a 2 már gyenge.
4/10 anonim válasza:
A kevenc vígjátékom a kellékfeleség, 2x láttam, mindkét alkalommal rengeteget nevettem. 15/L A.
5/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, de nem a romantikusabb típusból:) Viszont a Torrentéből elég volt az első rész is, mint ahogy a Ford Fairlaneből is:D
Másnaposok alapmű, a többiekből szemezgetek, bár a többségét ismerem, a másik fele meg romantikus:)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, de írjatok még, ha tudtok.
2011. júl. 21. 15:37
7/10 anonim válasza:
Pofa be!
Űrgolyhók
Ace Ventura
Oscar
8/10 anonim válasza:
Brian élete, Gyalog galopp, Jay és némabob, Dogma, Shop Stop 1-2 :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!