11/17 A kérdező kommentje:
hát ilyen sötét a ceruza :D... am csak unalmamban rajzoltam , nem akarok én profi lenni :)
2011. júl. 19. 21:00
12/17 anonim válasza:
jók a formák :) arányos meg minden, de az árnyékolás (ne sértődj meg, építő kritika) botrányos. viszont kétségtelen hogy egyébként tehetséges a kérdező :D mennyi idős vagy?
13/17 anonim válasza:
Próbálok kíméletes lenni.. hmm.,mert szerintem te egy 16 év körüli lány lehetsz. Szóval a homloka az túl. Akkor volna arányos,ha kb akkora volna a hajtőig,mint az orra.Az orrnyereg fejcsúcs és áll közötti távolsága kb azonosnak kéne lennie +/- perspektíva torzítás. Remélem adtam némi hasznos infót..
14/17 anonim válasza:
Na még annyit,hogy érdemesebb karakteresebb hírességet rajzolnod. Az is gond,hogy sok fotót szétmanipulálnak,így bizonyos karakterjegyeket is eltűnnek..
15/17 anonim válasza:
rajzold le Jack Nicholsont :D kevés karkteresebbet lehet találni nála :D
16/17 chewbaccaa válasza:
A rajz tetszik, mondjuk én is Angelina J.-t mondtam volna rá :D
17/17 anonim válasza:
de akarj profi lenni, simán lehetsz az is. A tónusozás kicsit úgy néz ki, mintha kapkodtál volna, használj a tónushoz HB-s cerkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!